Bäddat för prinssessor

0
431

Jag fick ett mail från en familj som skulle flytta från Bangkok, och hade en del grejer de skulle lämna kvar. De kontaktade mig för att de kände till mina projekt i slummen. Sent i går kväll åkte jag och en bussig taxichaufför iväg för att hämta upp sakerna. Han har en stor bil….och tur var det för den blev helt fullpackad, tror inte vi fått in så mycket som en femkrona till…

bädd för prinsessor nya mått

Vi fick bl a 2 fina babysängar/vaggor, fläktar, madrasser och sängkläder. Den dag då jag tackade ja till flyttlasset, så hade jag familjen i ”Nybygget” i åtanke. De har précis flyttat in och inte har så mycket ägodelar. De fick komma och välja först och det som inte hamnar hos dem kommer de andra tjejrna att få dela på.

Dubbelvaggan har Ploy ”tingat på” till en fattig vän som just fått tvillingflickor. Så även om de inte är födda till de bästa förutsättningar så kommer de i alla fall att få sova som riktiga små prinssessor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.