skip to Main Content

Beställ den färg du vill ha….

I November tog jag en  liten rundresa I Stockholm och besökte de affärer som säljer våra galgar ….. ett besök blev det hos Babyshop i Sturegallerian, där Hang On barngalgar har funnits ganska länge.

Det är alltid jättekul att komma in i affärerna som säljer…dels för att se deras sortiment och träffa personalen….få visa lite foton, berätta om hur viktigt detta jobb är för tjejerna i slummen.

I Babyshop gick det inte att ta miste på vilka färger som är ”deras” och under besökets gång lovade jag att vi skulle försöka hitta tyger i exact de rätta nyanserna så de får sina egna galgar.

Babyshop

….jag tror att vi har lyckats väldigt bra….den ljusgröna färgen är inte enkel att få tag på. Vi kommer  fortsätta hålla utkik efter fler tyger I denna färg, eftersom vi tror att dessa är lite för ”tjejiga” så det skulle behöva kompleteras med något mönster som passar lite bättre till pojkar.

 

img1422789060101_resized

Med hjälp av två av bärkassar kunde vi hitta rätt färg….

Vill man göra som Babyshop…beställa galgar i det tyg man själv väljer så går det jättebra….det måste vara minst 30 set för att vi ska ge oss ut och leta ett speciellt tyg. Mindre beställningar går också bra men då kanske vi måste ta en liten extra avgift.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top