skip to Main Content

Chatrium Hotel hänger på

Chatrium

Trots många helgdagar och problem med demonstrationer lite varstans så har vi på ganska kort tid lyckats sälja in Hang On Hangers på Chatrium Hotel Riverside. Det ligger nere vid Chao Praya River, mellan Saphan Taksin piren och Asiatique. Jag ska inte ta åt mig hela äran för vi har fått en otrolig hjälp av en väninna, danska Louise som bor alldeles intill.

Till att starta med så kommer de att sälja galgarna till självkostnadspris i hotellets lilla coffeeshop….men i framtiden kommer det kanske också att bli tillfälle att både Hänga På i rummen och, vilket jag hoppas mycket på även kunna köpa dom på samma sätt som man handlar från mini-baren.

Jag och Louise träffades och plastade in alla set, hemma hos henne. Så passade vi på att ta en lunch på hotellets uteservering. Under tiden hade Moew och Ploy fått i uppgift att ta sig från piren i Klong Toey S7 och upp till Chatrium el Sampan Taksin…(jag är tämligen säker på att det går båtar denna sträcka). Det skulle vara kanonbra för det skulle innebära att vi kan ta båten från slummen och upp till China Town och slippa trafiken. Jag vet inte hur noga de kollade men någon båt kom de inte med utan med buss…eskorterade av Moews man.

Tror han också var sugen på ett besök på ett 5 stjärns hotell 😉 Ni ska veta att det är ett stort äventyr för dem som bor i slummen…och då hör ändå Moews familj till den grupp som troligen har sett mest ”fina” ställen utanför ”jet sip rai”. Det var ju inte bara för att låta Moew och Ploy se det tjusiga hotellet som jag bjudit med dom….utan för att det blir så mycket bättre när Moew förklara hela proceduren med tillverkning och vad våra projekt går ut på.

Den thailändske managern fick bästa informationen och det är så viktigt att Thai personalen är positiv. Moew fick också en kort info om att det behövs en massa personal till hotellet….så hon kan kanse bli en länk mellan arbetssökande från slummen och Chatrium. Som ni ser på bilderna så blev det ju ett besök på 36 våningen därifrån kan man nästan se ända till Klong Toey, 70 rai. Snacka om skilda världar…

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top