skip to Main Content

Tyginköp i China Town

Annika Hang on Hangers

Idag var det dax för en tur till China Town och nya tyginköp igen…..undrar hur många meter det har hunnit bli sen vi startade Hang On Hangers tillverkningen??

Tidigare handlade vi nästan bara tyg per meter….kånkade och slet. Idag går det så mycket smidigare…. nu vi köper oftast hela rullar med tyg då räknar vi i yard….1 yard är ungfär 90 cm. Idag fick vi ihop 16 rullar innan vi var klara….de levereras direkt ner till vår studio med vespadelivery.

Om vi får lika många beställningar nästa månad som nu i mars så räcker detta tyg précis….under mars månad har det tillverkats ca 2000 galgar….till stora modellen går det åt 60 cm tyg och till en barngalge räcker det med en halvmeter.

Fast jag besöker China Town så ofta så känns det ändå lika kul varje gång….kanske inte att välja tyger så mycket längre men att gå där och trängas på Sampan Lane….och fundera på hur mycket krimskrams det behövs i världen….och om de som tillverkat de där smyckena eller väskorna kan ha fått något betalt över huvudtaget….eftersom priserna här är så otroligt låga.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top