skip to Main Content

fyra dagars ledigt för att fira mor

 

imagesA0D8UNNH

 

I Thailand firar man Mors- och Fars-dag de datum då Drottingen och Kungen fyller….så idag firar vi Drottning Sirikit på 82 års dagen.

I samband med denna högtid har regeringen bestämt att alla ska vara lediga i 4 dagar, blev jag upplyst av Moew och Ploy förra veckan. Inte nog med det utan de flesta av mammorna  var inbjudna till sina barns skolor i fredags,  så då låg också arbetet nere….men galgar kan man ju göra när som helst så jag tror det har producerats mer dessa lediga dagar än vad det gör en ”vanlig” dag.

Jag hoppas i alla fall att  ALLA fantastiska kvinnor i våran verksamhet har haft en härlig Mors Dag idag. Att de fått lite ledigt från hushållssysslor och bara fått tänka på sig själva en liten stund.

mer om Kvinnorna kan du läsa här

This Post Has 3 Comments

  1. Du som bor i Thailand kan ju bli firad på Mors Dag två gånger om året. Grattis du också.

    Något helt annat: Varför inte länka din nya blogg till din gamla, vissa kanske fortfarande tittar där, och då kan man lätt se du din nya blogg blivit uppdaterad.

    PS. Denna kommer upp väldigt snabbt: ERROR: Captcha time expired. om man dröjer några sekunder att sända. DS.

  2. Jag menar tvärtom. I din gamla blogg, som nu är vilande, har du en spalt till höger med rubriken BLOGGAR JAG GILLAR LÄSA. Där skulle du kunna lägga till HANG ON HANGERS. Alltså länka din nya blogg FRÅN den gamla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top