skip to Main Content

galgtillverkning mitt i verkligheten….

bland både egna och ”andras” barn satt Khun Ee och gjorde galgar när vi gick forbi i den smala gränden. Rummet som familjen hyr är litet och trångt och delas med barnens farmor. Så när hon behöver vila…så sköts alla sysslor ute på trappavsattsen.

20140430_110158

Barnen leker med tygremsorna som blivit över från tidigare galgar…och Ee tar varje chans att göra galgar! Det blir några stycken på en dag….hon slutar inte ens när lillkillen ska ammas utan fortsätter samtidigt som han ligger vid bröstet!

Vill du veta mer om Ee så läs under fliken ”Kvinnorna”

20140430_102441

Nu är snart sommarlovet för thaibarnen över….de flesta har redan varit lediga 2 månader. Innan skolan börjar igen ska det handlas nya skoluniformer….PLoys son Hok ska börja 2:an nästa vecka…gissa om han är förväntasfull?

This Post Has 2 Comments

  1. Aha, du har en parallellblogg. Som kräver matematiska kunskaper att kommentera i. Än hänger hjärncellerna med så jag tar chansen att tacka för uppdateringarna; bland annat om Huset som är färdigt och krav satt på familjefadern.

  2. Vad glad jag blir att du har hittat hit…..kommer att försöka uppdatera några gånger i veckan.

    Jag huset är färdigt men både vatten och el är bara provisoriskt indraget….risken är väl att det aldrig blir ordentligt gjort om inte vi fixar det!!! Får väl efterlysa en rörmokare och elektriker bland svenskkolonin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top