skip to Main Content

Glassfest för Ning

Födelsedagar är viktiga dagar….jag glömde bort att Ning fyllde år i torsdags så det var det första jag fick höra när jag kom till galgstudion i fredags. Ning kom flera timmar innan hon skulle börja jobba, bara för att upplysa mig om detta.

Hur gammal Ning blev är egentligen ointressant….hennes ålder stämmer inte alls med hennes intellekt och mognad…hon är ett barn och kommer att så förbli.
Glass är en av hennes passioner….men oftast blir det bara en 15 bahts pinne från 7-11 så för att fira henne på riktigt så förslog jag att vi skulle åka till Svensens, en stor glasskedja som finns lite varstans i Thailand.

mc

När jag förslog denna utflykt var vi inte så många i lokalen….men uj så snabbt det blev fullt hus. Så när skolbarn var upphämtade var vi 11 personer som skulle iväg….I taxi trodde jag, men icke en fredag klockan 4 på vägen ner till hamnen alltid fullpackad och sånt känner förstås alla I slummen till. Omöligt är det att få en taxi att köra….så vad gör man?? Jo man åker motorcykel!! Jag skäms nästan att visa denna bilden….ingen av oss hade hjälm!! Vad ska vi skylla på? Trafiken rörde sig knappt så vi rullade bara fram?? eller, ingen vill förstöra frisyren!! de flesta äger inga hjälmar!! Så istället för fler utflykter till glassbarer framöver kommer vi nu använda pengar till att se till så ALLA barn och vuxna ska ha hjälm (på sig)innan jul!!!

ning

Ning kände sig som hedersgäst och beställde snabbt en bananasplit…resten av gänget nöjde sig med glassar i mindre storlek…Ning åt denna plus en felbeställning som blev over!!

Sonen som snart fyller 1 fick inte smaka…pappan ringed innan vi fått in glassen och sa bestämt att hon inte fick ge sonen glass…det för kallt och då blir han sjuk!! Lite annorlunda tänk än vad vi har….vi ger väl inte glass heller men av helt annan orsak, va?

hela gänget på svensens

Hela fredagsgänget samlat…barnen tyckte det var konstigt att jag fick min glasskula innan dem….äldst först, förklarade jag 😉

girls 1

Lyckan är stor…inte bara för födelsedagsbarnet Ning

This Post Has 5 Comments

  1. Ni ser ut att ha riktigt trevligt.
    Skall försöka kommentera genom att skriva först och sedan fylla i räkneuppgiften .
    Få se om det fungerar.

  2. Hjälm är bättre än glass. Kanske en kombination skulle underlätta att bära hjälm: När ALLA anammat hjälm vid moppekörning blir det Ice Cream (delivery) exempelvis varje eller varannan fredag då alla haft hjälm till (och från) lokalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top