skip to Main Content

Happy to be back

7 veckor är ganska lång tid att vara borta från mitt ”skötebarn”. Speciellt som jag månaderna innan jag tog semester jobbade som om jag var oersättlig!! Nyttigt att bli påmind om att ingen är det!  Måste erkänna att jag var helt slutkörd när jag lämnade Bangkok denna sommar….så ska det ju inte vara. Nu ska jag se till så jag inte hamnar i samma spår igen…..vet att jag inte är ensam i verksamheten.

Moew, Ploy och Ning har skött rulliansen hur bra som helst. Lagret av galgar har fyllts på och andra lite åtsidosatta göromål har fått ta plats. Under en månad har HoH, och kyrkan där Moew är aktiv, haft 3 tjejer från USA som praktikanter….Moew har sett till så de har jobbat hårt inte bara hos oss utan där de har behövts.

Förmiddagar har de hjälpt till på förskolan som ligger granne med oss, eftermiddagar undervisat engelska för äldre barn på en närliggande skola, senare har de duschat, skött och tränat Sangviens mamma(läs historien här) innan de dykt upp i vår lokal för att ge en hjälpande hand!!! Kvällarna har de ägnat åt att få Moews familj säkrare på engelska språket. FANTASTISKT….jag förstår att tårar har runnit när de åkte hem. foton

20140805_161602

Moew har skött räkenskaperna med bravur….nu lämnar jag över ansvaret till henne. Hon är så otroligt nogrann…måste vara en ren fröjd för revisorerna!

1924321_319157664925836_2570452114966042027_n

När en thailändare åker hem till var de kommer ifrån så ”slår det aldrig fel” utan att de har med sig en liten gåva el något att bjuda på n’r de kommer tillbaka. Sån är inte jag….jag skäms varje gång jag kommer tillbaka eftersom jag inget har köpt med mig….inte ens Marabóu chokladkaka hade jag med. Turligt nog övade eleverna hos F.A.B på att baka smarriga vetelängder som vi förärades ett smakprov av…..så på så sätt fick vi ändå firat att ”the big boss” is back.

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top