skip to Main Content

Inka inspirerat på Hang on Hangers

Om vi ska kunna växa och nå ut till fler kunder så det gäller att hänga med och veta vilka trender som är ”inne”….det svänger fort i modebranchen. Det är lätt att fastna och känna sig nöjd med de monster och färger som varit populära sedan vi startade Hang on Hangers. Vissa mönster och färger blir aldrig omoderna medan andra försvinner av sig självt när vi inte längre får in de tyger vi behöver. Att kunna erbjudan en ny stil på galge några gånger om året känns som en nivå vi kan klara. En pågående eller ny trend är inka mönster….lite slarvig benämning på den stil på smycken och kläder som Inkaindianerna har skapat.

INKA 2

För att höja känslan av Inkamönster har vi också bytt ut sidenrosetten mot en lädersnodd med fjädrar och pärlor….

INKA 1

De traditionella thaitygerna passar bra in på det mönster vi vill ha. Oftast hittar man bara färdig klippta tyg som passar till en sarong….varenda person i slummen använder dessa istället för badhanduk efter duschen. Det är också vanligt att man använder den som kjol eller klänning.

Dessa galgar kommer att finnas ute i butikerna före jul. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa dom via vår webshop inom kort.

This Post Has 4 Comments

 1. varför får vi inga kommentarer?? Har fått flera mail om att det inte går att kommentera på denna sida…..undrar varför det inte fungerar?

  Nu ska jag kolla om mitt inlägg kommer in….

 2. Jag har också haft problem med att inte kommentarer kommer ”igenom”.
  Därför brukar jag kopiera texten innan jag trycker på SUBMIT för att göra ett nytt försök, som brukar lyckas och man är kvick i vändningarna.

  Grattis till nya trenden.

  PS nu blev det så igen med detta meddelande:

  ERROR: Captcha time expired.
  fjärde gången gillt.

  1. tack för du inte ger upp så lätt….nu ska I alla fall problemet vara fixat så nu hoppas jag att alla ska kunna kommentera på första försöket…..men ditt tips om att kopier texen är ju ändå en bra ide att ta efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top