Svenskar på besök

2
610
Ida
Ida

Det är ingen tvekan om att Thailand fortfarande är väldigt populärt att resa till för oss svenskar….och allra flest kommer förstås över jul och nyårsledigheten. Fler och fler blir de som har kommit i kontakt med HoH kanske köpt galgar och blivit nyfikna på vad vi gör. Vi gillar besök…alltid öppnar det någon ny kanal som gör att vi får sälja fler galgar.

page

Mie och Bjorn…har bara jobbat i Bangkok ett halvår men känner snart till stan lika bra som jag. De är utsända av Svenska Kyrkan I Utlandet SKUT och ska jobba med uppsökande verksamhet under 2 år. Nu när Mies föräldrar är här passade det bra med ett besök hos oss.

BirgittaS'vsj;

Hemifrån(nästan)….kom Birgitta med sin familj, de är från Sävsjö den kommun där jag hade mitt sista jobb innan jag flyttade utomlands. Där har ju ingen undgått att höra om Hang on Hangers…

Tack för ert bidrag….det kommer att komma till nytta.

frida2

Frida(till vä) tvekade inte en sekund…hon plockade ihop ett antal set med galgar och tog med sig till FORMEX mässan för att sprida vidare. Oj vilken kreativ person, av henne skulle jag vilja lära mig mycket 🙂

Ida

Ida har jag känt i 13 år hon är dotter till en av mina bästa väninnor…hennes familj var den första vi lärde känna när vi flyttade till Bangkok. De flyttade hem strax efteråt men vänskapen har bestått. Ida har alltid ett lager galgar hemma hos sig i Huddinge…
Nu var det premiärbesök i slummen för Ida…ett besök som säkert påverkade henne mycket.

Som sagt…är du intresserad av att se vår verksamhet så tveka inte, hör av dig om du är i Bangkok.

2 COMMENTS

 1. Hej
  Kom in på din blogg och befinner mig just nu i Larm Mae Phim. Kommer åka till Bangkok om några dagar, över en natt innan vi flyger hem. Chattrium hotell. Vet ej om det ligger nära där ni håller till.
  Om det inte är förmlångt och det går att få.ihop tiden skulle jag, min man och 2 barn gärna komma på en visit och även få chansen att köpa några galgar.
  Men jag undrar, var hittar man er?
  Finns det någon adress jag kan söka på ?
  Vänlig hälsning
  Aneta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.