skip to Main Content

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Hej,

Lolo här, god vän med Annika sedan många år då vi var grannar i tre års tid i Bangkok. Nu bor jag hemma i Sverige sedan 8 år. Just idag har jag en ledig dag och då lämnade jag min hemvist i Skåne för att besöka Annika i Björköby. Tanken med dagen är att bidra med tankar och idéer för att utveckla Annikas fantastiska välgörenhetsprojekt i Bangkok, Hang on Hangers.  Till vardags jobbar jag som produktutvecklare på det stora småländska möbelföretaget så idéer finns det gott om. Som guldkant på denna dag så har Annika besök av radio P4 Jönköping och reporter Hasse P. Orsaken till besöket var att Annika har fått den finfina utmärkelsen Årets smålänning för sitt arbete med unga ensamstående mammor i Bangkoks slumårde Klong Toey. Det blev en ny intervju här i sommrvackra Björköby, vid Stefan och Annikas alledeles egna strandkant. En äkta småländs sommaridyll, en kontrast till Bangkok som är påtaglig.

Dagens intervju kan Ni höra här – LÄNK EJ TILLGÄNGLIG ÄNNU MEN SÅ FORT DEN PUBLICERAS UPPDATERAS DETTA INLÄGG.

Annika har lagt ner väldigt mycket tid, pengar och kraft på sina projekt men hon behöver mer stöd för att få det att lyfta. Idag sysselsätter hon ca 25 kvinnor och det är en ständigt pågående arbete att stötta dessa kvinnor så att det får ett välbehövligt extra tillskott i sin kassa. Många galgbeställningar krävs och många är alla de vänner och bekanta som bär galgar till Sverige för vidare försäljning. Projekten i Bangkoks slum tar aldrig slut, mång unga flickor är utsatta och lämnade av sina män och allt som oftast men små barn som ska försörjas.

Tänk om alla vi som känner Annika kunde undvara 100 kr av semesterkassan, tänk vilken skillnad vi tillsammans kan göra. Så nu vill jag göra en uppmaning till alla Er där ute!

Sätt in pengar på SWEDBANK clnr 8150 – 5 kontonr 99 31 35 838 – 7 märk insättningen med ”sommarextra”.

Jag vädjar nu till Er alla, Annika har ett stort hjärta, det vet vi alla och säkert är att pengarna kommer till användning till de som behöver det allra mest! Annika är måttligt road av mitt tilltag men jag tar chansen och hoppas vi alla kan göra en god gärning.

Just därför sätter jag in 200 kronor nu. Gör mig glad och bidra Du med!

Nu måste jag fortsätta att med hitta på idéer till Annikas nya kommande produkter och projekt, dagen tar snart slut och jag måste vända hemåt.

Ha en fin sommar och glöm inte njuta av dagen!

Kram Lolo

.bild 3

This Post Has One Comment

  1. Tyvärr har jag inte hittat någon länk till radiosändningen..

    STORT TACK till er som bidragit med pengar till SOMMAREXTRA…..vi har fått in 1200 svenska kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top