Tredje gången gillt….

2
1128
ploys new smile
ploys new smile

Ploys tänder har varit en låång och återkommande historia….den började redan i Jan 2010, då hon hade fruktansvärd tandvärk och då flesta av hennes stumpar drogs ut. Länk 50+ibkk
Sen har det fortsatt….hon kunde aldrig vänja sig vid de första proteserna…inte heller den andra.

När jag tagit upp frågan; -Varför vill du inte ha tänder? så har svaret varit,
– när jag fyller 25, då vill jag ha nya tänder.

Konstigt, kanske vi kan tycka men för henne har hennes tandlösa mun blivit en trygghet….hon ville inte vara attraktiv, hon ville inte ha någon pojkvän….om några dagar fyller Ploy 25 och nu var hon redo att ta detta steg.

Det handlar om så mycket mer än nya tänder och ett härligt leende….

ploys new smilea

det känns fantastiskt att se Ploy le igen….och jag önskar inget högre än att hon är beredd att sträcka på sig och våga visa att hon vacker och hon duger.

Ploy & Hok

Jag tror Ploys son, Hok 9 år, är minst lika lycklig som sin mamma…

2 COMMENTS

 1. Berätta för henne att hon ser fantastiskt trevlig ut. Hennes son måste vara otroligt stolt över henne. Bra jobbat Annika.
  Här i Sverige hamnar man ganska långt ner på den sociala skalan om man har misskötta tänder. I min snart sjuttiåriga mun håller min tandläkare just på med att sätta in en brygga med tre tänder….det är inte gratis, men jag kommer att kunna tugga på bägge sidor och bita vem jag vill!

  • Jag ska berätta vad du har skrivit.jag tror hennes självförtroende kommer att stärkas på manga sätt.

   För Hok betyder det också otroligt ….en mamma att vara stolt over.

   Jag har följt ett program från USA där människor med extremt dåliga tänder får hjälp av tandläkare som utför det hela helt gratis…..den enorma glädje som utbrister då patienterna får se sig I spegeln efter ofta 30 timmars behandlingar går inte att beskriva….det är inte bara ansiktet som förändras tom deras sätt att gå ändras. Fantastiskt.

   Skönt att tandvården i Sverige är så bra. Lycka till med dina nya bizzar 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.